پروانه سلحشوری نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراكسیون گردشگری به خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشكیل كمیسیون ویژه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در مجلس شورای اسلامی اولویت ها تغییر نمی نماید. ما برای تشكیل این كمیسیون با كارشناسان میراث فرهنگی هم در ارتباط بوده ایم. اتفاقا دغدغه من میراث فرهنگی هم هست و معتقدم كه راه حفظ هویت ملی و گسترش فرهنگ حفظ میراث فرهنگی، در گرو گسترش صنعت گردشگری است. اگر گردشگری توسعه پیدا كند؛ منبعی می گردد كه بتواند از میراث فرهنگی هم نگهداری كند.
وی ادامه داد: برای ما بسیارمهم است كه گردشگر ایرانی جاذبه های فرهنگی كشورش را هم بشناسد. اكنون مردم ما به مناطقی می روند و گردشگری كشورهایی را رونق می بخشند كه با حداقل بحث های هویتی رو به رو هستند. آنها از این طریق درآمدهای زیادی را كسب می كنند ولی ما با این میراث غنی كه در كشور داریم درآمد كسب نمی كنیم.
سلحشوری بیان كرد: زمانی كه به صربستان سفر كردم همه مسئولان این كشور از جمله وزرا، معاون نخست وزیر و... از تمدن غنی پارس صحبت می كردند آنها ایران را كشوری با هویت برجسته می دانند ولی ما خودمان قدر كشور خودمان را نمی دانیم.
عضو فراكسیون گردشگری مجلس درباره اینكه در مقابل اصرار نمایندگان مجلس بر وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی، مسئولان این سازمان اعلام می كنند كه همیشه پاسخگوی نمایندگان بوده اند اظهار داشت: در مقابل اینكه چرا می خواهیم گردشگری به وزارتخانه تبدیل شود تنها یك سوال و جواب به همه این بحث ها خاتمه می دهد و آن این است كه اگر این سازمان وزارتخانه بود آیا در چهار سال، چهار رئیس عوض می كرد؟ من فكر می كنم این سوال و جواب آن خیلی كامل است و خیلی از سوالات را پاسخ می دهد.
وی اظهار داشت: اكنون در سازمان میراث فرهنگی از نیروی افرادی كه زمانی در جزیره كیش كار می كردند استفاده شده، اگر كسی به یك حوزه وارد می گردد حداقلش این است كه افراد كارآمد این حوزه را بشناسد و از آنها استفاده كنند اما اكنون این سازمان در حد یك جزیره تقلیل پیدا كرده است.
سلحشوری بیان كرد: تا جایی كه من می دانم رئیس سازمان در كیش هم چندان موفق عمل نكرده است. در جلسه روسای تشكل های گردشگری هم اعلام گردید كه هنوز در بخش معاونت گردشگری سه اداره كل، مدیر ندارد. به نظرم این سازمان هنوز نقشه راه درستی ندارد.
وی اضافه كرد: من از احترامی كه سازمان برای نمایندگان قائل است، قدردانی می كنم. چون هر لحظه كه اراده كرده ایم با رئیس سازمان و معاون ایشان جلسه داشتیم. ولی مسئله ما درباره میراث فرهنگی و گردشگری كشور است كه باید گسترش پیدا كند اما زمانی كه با آن ها صحبت می كنیم متوجه می شویم كه برنامه و استراتژی مشخصی ندارند. حتی به نظرم این سازمان شان ریاست جمهوری را هم با نصب كاشی ماندگار بر سر در خانه پدری رئیس جمهور حفظ نكرد. بعضی از حركت ها توسط این سازمان ناشیانه است.