فراجا گردشگری

بازگشت زندگی به بناهای تاریخی با احیاء و واگذاری آنها به بخش خصوصی

بازگشت زندگی به بناهای تاریخی با احیاء و واگذاری آنها به بخش خصوصی فراجا: به گزارش فراجا، سمنان مدیرعامل و رییس هیئت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف با اعلان اینکه با احیاء، مرمت و واگذاری بناهای تاریخی و واگذاری آنها به بخش خصوصی زندگی باردیگر در این بناها جریان می یابد اظهار داشت: احیاء اثر تاریخی به نگهداری آنها برای نسل های آینده کمک می نماید.


شهاب طلایی10آبان ماه در بازدید از بناهای تاریخی قابل واگذاری استان اظهار داشت: احیاء بناهای تاریخی و واگذاری آنها به بخش خصوصی با کاربری مناسب به جریان زندگی در این بناها و نگهداری آنها برای نسل های آینده کمک می نماید.
مدیرعامل و رییس هیئت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف با اعلان اینکه باید شرایطی فراهم گردد تا همه بناهای باارزش استان سمنان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و مالکان خصوصی به سمت احیاء و بهره برداری مناسب حرکت کنند اظهار داشت: در استان تاریخی سمنان، یک ظرفیت تاریخی فراوان و پیشینه بسیار کهن نقش پررنگی در همه ادوار داشته است که اسناد آن قابل مشاهده می باشد و این مساله بر اهمیت آن می افزاید تا با کوشش های بیش ازپیش برای احیاء هر چه سریع تر این گنجینه های ملی اقدام گردد.
طلایی اضافه کرد: مهم ترین وظیفه صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری، احیاء بناهای تاریخی است و ما در وهله اول بدنبال سودآوری برای دولت نیستیم بلکه می خواهیم که با تسهیل واگذاری این بناها به بخش خصوصی به هدف خود یعنی حفظ و احیاء بناهای تاریخی برسیم.
وی افزود: برخلاف دوره های گذشته در دولت سیزدهم، با حمایت های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شاهد شروع فصل جدیدی در برگزاری مزایده واگذاری آثار تاریخی هستیم که برای نخستین بار مزایده ها در خود استانها برگزار می گردد.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیتهای استانی تاکید و اشاره کرد: تلاش ما بر این است تا مرمتگران و سرمایه گذاران جامعه بومی دراین زمینه حضور داشته باشند، بدین سبب یکی از سیاست های این صندوق این است که بناها را بصورت طولانی مدت واگذار نماییم تا بازسازی بناها با رویکرد بلندمدت و استفاده از مصالح مناسب با عمر زیاد صورت گیرد.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف وزارت میراث فرهنگی با اشاره به این که طی سفر آینده اعضای صندوق توسعه و احیاء از بناهای تاریخی شرق استان سمنان نیز بازدید می کنند، اشاره کرد: به زودی لیست بناها را با اداره کل استان، نهایی می نماییم تا در قالب یک بسته، بناهای تاریخی قابل مرمت و بهره برداری را به سرعت بوسیله مزایده و با درنوردیدن تشریفات قانونی، معرفی نماییم.
وی از کوشش برای انتخاب مناسب ترین سرمایه گذارها برای هر کدام از بناهای آماده واگذاری آگاهی داد و اظهار داشت: در مسافرت به سمنان 13 بنا شامل کاروانسرای شاه عباسی ایوانکی، کاروانسرای صفوی ده نمک، مجتمع سور سرخه، خانه تاریخی حشمت اللشگر سرخه، کاروانسرای شاه عباسی سمنان، هتل بوتیک اسفنجان سمنان، خانه تاریخی تدین سمنان، رستوران سنتی عمارت بادگیر سمنان، مجموعه تاریخی، گردشگری چشمه علی دامغان، کاروانسرای شاه عباسی دامغان، خانه های تاریخی صدیق، میر رحیمی و ابراهیمی دامغان مورد بررسی قرار گرفت.



1402/08/11
13:18:12
0.0 / 5
585
تگهای خبر: اثر تاریخی , سفر , صنایع دستی , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912