برای نجات گردشگری بعد از كرونا چه باید كرد؟
استفاده از ظرفیت گردشگری های مذهبی و دفاع مقدس برای احیای صنعت گردشگری
فراجا: یزد مسئول كمیته گردشگری پایدار استان یزد توزیع اعتبارات راهیان نور و استفاده از ظرفیت های گردشگری مذهبی و گردشگری دفاع مقدس را موثر در احیای صنعت گردشگری بعد از عبور كشور از بحران كرونا دانست.
«رضا بهادری» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان این كه بدون حمایت دولت از صنعت گردشگری بعد از بحران كرونا خیلی از كسب و كارهای كوچك در این عرصه نابود می شوند، اظهار نمود: دولت برای پشتیبانی از این بخش ها باید تسهیلاتی بمنظور احیای كسب و كارهای خرد و صنایع دستی در نظر بگیرد.
وی با بیان این كه فارغ از حمایت های دولتی، بخش خصوصی و فعالان كسب و كارهای بزرگ تر در صنعت گردشگری باید حامی كسب و كارهای كوچكتر شوند، اظهار داشت: بخش خصوصی كه هم اكنون در امتداد انجام مسئولیت های اجتماعی به صورت یك تشكل مردمی در حال كمك به كادر درمان هستند، می توانند این فعالیت را در امتداد پشتیبانی از بخش گردشگری ادامه دهند چونكه دولت وضعیت اعتباری محدودی دارد و علاوه بر مشكلات گردشگری باید رفع سایر مشكلات را نیز پیگیری كند.
این مسئول با بیان این كه باید مانند جهادی اكبر، مردم در كنار هم و با هم مشكلات كشور را حل كنند، اظهار داشت: باید گروه های بزرگتر گردشگری پس از بحران در خدمت جامعه گردشگری باشند و بزرگان این صنعت افراد ضعیف تر را پشتیبانی كنند و با اقداماتی مانند اعطای وام های قرض الحسنه، این قشر متضرر را كمك دهند.
وی با تاكید بر این كه دولت نیز باید در این راستا همه فعالان این صنعت خصوصاً فعالان عمده تر گردشگری را حمایت كند، اظهار داشت: پیشنهاد می شود كه دولت مالیات و دارایی را حداقل برای شش ماه آینده و قبوض آب و برق و گاز برای این فعالان ببخشد چونكه با این اقدام، كمك بزرگی به این صنعت برای بازسازی خود خواهدنمود.
وی با تاكید بر این كه مردم در دوران پسا بحران باید صنعت گردشگری را مجدداً احیا كنند، اظهار داشت: باتوجه به این كه دولت ها وظیفه تسیهل گری و سیاست گذاری كلان را برعهده دارند، پس از كرونا دولت باید هفته ای جایگزین تعطیلات نوروز در نظر بگیرد و در این بازه زمانی هتل ها نیز تخفیف های مناسبی را برای جبران خسارت های خود در نظر بگیرند.
مسئول كمیته گردشگری پایدار اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد از وزارت گردشگری نیز پیگیری تسهیلات و پیشنهادات موثر را خواهان شد و اشاره كرد: اگر تعطیلات جایگزین محقق شود، دولت نیز باید تدابیر لازم را برای توزیع سفر بمنظور جبران عادلانه خسارت های این صنعت در نظر گیرد و برنامه های خاصی را در این راستا تدوین كنند.
وی هدایت اردوهای دانش آموزی و دانشجویی به مقاصد مختلف كشور به خصوص اردوهای راهیان نور كه از اعتبارات قابل توجهی برخوردارست را خواهان شد و اظهار داشت: هم اكنون شهدای بزرگواری مانند سپهبد قاسم سلیمانی، حاج حسن دانش، محسن حججی و شهدای دیگری را در مقاصد مختلف كشور داریم كه می توانیم این اعتبارات را تقسیم و از ظرفیت گردشگری مذهبی و گردشگری دفاع مقدس بطور عادلانه و با هدف احیا و توسعه گردشگری بهره مند شویم.
بهادری در پایان، گردشگری مذهبی در یزد بعنوان حسینیه ایران و با آیین های ملی و جهانی تاسوعا و عاشورا و مراسمات مختلف مذهبی را از ظرفیت های غنی توسعه عادلانه گردشگری به خصوص در محرم پیش رو دانست و ابراز امیدواری كرد با رفع این بحران، بودجه های فرهنگی ادارات به سمت گردشگری هدایت شود و این ظرفیت ها كه از فرصت های غنی پیش رو به شمار می روند، مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: فراجا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب