جمشید حمزه زاده درباره استفاده از صنایع دستی در هتل ها به خبرنگار مهر گفت: این موضوع هنوز به صورت كامل بررسی نشده و هفته آینده با هیات مدیره جامعه در این باره نیز صحبت خواهیم كرد. اما به صورت پراكنده برخی از هتل ها از صنایع دستی در لابی و یا اتاق های هتل استفاده می كنند برای اینكه چنین اقدامی از صفر تا صد به درستی انجام گیرد باید ضوابطی نوشته شود.
وی ادامه داد: برخی از هتلداران سعی می كنند كه از تابلوهایی با تصاویری از جاذبه های گردشگری و یا تابلوهای سنتی روی در و دیوار هتل و اتاق استفاده كنند برخی از آن ها از فرش و گلیم در راهروها و یا اتاق بهره می برند و یا فرش دستباف در لابی پهن می كنند اما استفاده از این نوع تجهیزات مستلزم آن است كه ضوابط آن را مشخص كرده و به هتل ها ابلاغ كنیم تا از روش های سلیقه ای جلوگیری شود. اما هنوز چنین كاری نشده است.
حمزه زاده بیان كرد: ساختمان هتل ها معمولا مدرن و یا كلاسیك هستند. از صنایع دستی بیشتر می توان در هتل های كلاسیك استفاده كرد. استفاده از این وسایل باید هماهنگ با سبك معماری هتل نیز باشد. بنابراین چنین اقدامی بیشتر در هتل های جدیدالتاسیس امكان پذیر است و یا هنگامی كه هتلی بازسازی می شود.
رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: در یك اتاق هتل می توان از مبلمان، تخت چوبی، گلیم و فرش، گلدان، تجهیزات روی میز و وسایل پذیرایی كه توسط هنرمندان صنایع دستی ساخته شده استفاده كرد. اما این اقدامات باید با فرهنگسازی همراه شود تا یك هتلدار بتواند بخشی از بودجه خود را به خرید این وسایل اختصاص دهد.