فراجا گردشگری
معاون وزیر میراث فرهنگی:

کرمان در بسته بندی خشکبار صادراتی از صنایع دستی بهره نگرفته

کرمان در بسته بندی خشکبار صادراتی از صنایع دستی بهره نگرفته به گزارش فراجا، کرمان معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان این مطلب که به دنبال تدوین سند توسعه صنایع دستی هر استان هستیم، اظهار داشت: برای توسعه بازار صنایع دستی باید بخش خصوصی ورود پیدا کند و در این صورت میتوان امیدوار بود که تسهیل گری دولت کارا باشد.


مریم جلالی شامگاه، ۱۵ آذرماه از کارگاه و فروشگاه صنایع دستی، اکونو موزه بانو بی بی حیاتی و مجموعه گنجعلی خان کرمان بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: آموزش، سنگ بنای رونق اقتصادی صنایع دستی است.
جلالی با اشاره به خانواده محور بودن صنایع دستی اظهار داشت: آموزش صنایع دستی بطور معمول سینه به سینه منتقل و درون خانواده ها شکل گرفته اما با تغییر ساختار خانواده ها، برخی رشته ها به فراموشی سپرده شده است.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، احیاء رشته های صنایع دستی را از سیاست های این وزارتخانه دانست و بیان کرد: کرمان از نظر ظرفیت صنایع دستی هم در عرصه دستباف ها و هم حوزه دست ورزها سرآمد است.
وی ادامه داد: پته کرمان، شهرت جهانی دارد. منتهی باید از پته محصولات جدید و مورد نیاز خانواده ها را تولید کرد.
جلالی استانداردسازی و بسته بندی و صادرات را زنجیره های بعدی ارزش افزوده برشمرد و عنوان کرد: می توانیم صنایع دستی را همچون سایر کالاهای صنعتی به سبد صادراتی اضافه نماییم.
وی بر لزوم شناسایی فاکتورهای صادراتی صنایع دستی اصرار کرد و اظهار داشت: هنرمندان به بسته های حمایت، صنعتگران به توانمندسازی و بازرگانان به بسته های تشویقی نیاز دارند و این بسته ها باتوجه به ظرفیتهای صنایع دستی هر استان تعریف خواهند شد.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان این مطلب که بدنبال تدوین سند توسعه صنایع دستی هر استان هستیم، در ادامه بر لزوم جلب توجه سرمایه گذاران اصرار کرد و اظهار داشت: برای توسعه بازار صنایع دستی باید بخش خصوصی ورود پیدا کند و در این صورت می توان امیدوار بود که تسهیل گری دولت کارا باشد.
وی ادامه داد: باوجود رسانه های اجتماعی، معرفی های چند رسانه ای، هوش مصنوعی و حتی حضور نسل جوانی که ادبیات جهان را می شناسد، دیگر دغدغه عدم توانایی در معرفی صنایع دستی را نداریم.
جلالی اضافه کرد: صنایع دستی باید در معرض دید باشد و در این صورت به ادبیات توسعه نزدیک و متصل می شود و فعالان اقتصادی و توسعه ای متوجه ارزش افزوده آن می شوند.
ایشان سپس انتقاد کرد: با وجود وجود محصولات صادراتی همچون خشکبار استان کرمان، چرا از صنایع دستی اش برای بسته بندی های محصولات صادراتی استفاده نکرده است؟




منبع:

1402/09/16
21:32:52
0.0 / 5
486
تگهای خبر: آموزش , بازار , شهر , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912