فراجا گردشگری

فرار از گردشگران!

فرار از گردشگران! فراجا: هجوم گردشگران همیشه به نفع یک مقصد یا جاذبه گردشگری نیست. ازدحام بازدیدکنندگان از یک شهر گاهی تاحدی مشکل آفرین می شود که مقام های شهر برای کاهش تعداد بازدیدکنندگان برنامه هایی را طراحی می کنند.


به گزارش فراجا به نقل از سی ان بی سی، خیلی از شهرها اینروزها بیش از این که نگران کمبود توریست باشند، از عواقب ناشی از ازدحام گردشگران رنج می برند.
بگفته «لیونل سول»، محقق و مدرس میهمان دانشگاه «EHL»، ظهور شرکت های هواپیمایی اقتصادی، خانه های اجاره ای کوتاه مدت و کشتی های تفریحی قسمتی از این مشکل به شمار می روند.
اما «تایانا توکانوا»، دیگر مدرس این دانشگاه معتقد می باشد که فضای مجازی، اینفلوئنسرها، فیلم ها و برنامه های تلویزونی نیز در ایجاد ازدیاد گردشگران بی تأثیر نیستند، چونکه خیلی از مردم را به یک مقصد سوق می دهند.
این کارشناس می گوید: این مسافران می آیند، یک سلفی قشنگ می گیرند، آنرا در فضای مجازی منتشر می کنند، محبوبیت آن مکان را می افزایند و سپس می روند.
تعداد مسافران جهان رو به افزایش است. سازمان ملل تخمین می زند جمعیت جهان در سال ۲۰۳۰ به ۸.۵ میلیارد نفر خواهد رسید. همین طور برمبنای برآوردهای سازمان جهانی گردشگری، انتظار می رود تا سال ۲۰۲۳، سالانه ۵۰ میلیون نفر به تعداد گردشگران بین المللی خصوصاً از آسیا اضافه شود.


بگفته «توکانوا»، ساکنان «هال اشتات»، شهر کوچکی در اتریش که بگفته برخی الهام بخش ساخت انیمیشن موفق «یخ زده» نیز بوده است، برای مقابله با ازدحام گردشگران، دیواری را در مقابل منظره محبوب شهر ساخته اند. در این شهر که جمعیت ساکنان آن ۸۰۰ نفر است، جمعیت گردشگران سالانه به حدود یک میلیون نفر می رسید. با اینحال دیواری که ساکنان شهر ساختند، موثر نبود و بعد از اعتراضات در فضای مجازی، مقام های شهر دیوار را برداشتند.
سایر شهرها همچون «ماچوپیچو» در «پرو»، «آکروپولیس» در «آتن» و سواحل «ساردینیا» برای تعداد بازدیدکنندگان ورودی محدودیت تعیین کرده اند و شهری همچون «ونیز» ورود کشتی های تفریحی را محدود کرده است.
اما بگفته «سول»، محقق و مدرس دانشگاه، تعدادی از شهرها همچون «آمستردام» اقدامات بیشتری انجام داده اند. «سول» معتقد می باشد «آمستردام» یک شهر پیش رو در حوزه مقابله با ازدحام گردشگران است که اتوبوس های تورهای گردشگری، فروشگاه های سوغاتی، افتتاح هتل های جدید و اجاره خانه ها به روش «ایر بی ان بی» را کنترل کرده است.
تعدادی از شهرها، اما به سراغ جیب گردشگران رفته اند و برای گردشگران خاطی جریمه تعیین کرده اند. مقام های ونیز گردشگران را برای ‌نوشیدن و غذا خوردن روی زمین، شنا کردن در کانال ها و قدم زدن با لباس شنا جریمه می کنند.
همین طور از سال آینده طرح جدید ونیز، یعنی دریافت ورودی ۵ دلاری برای مسافران یک روزه شروع می شود.
بگفته «ایوان ساپروو»، بنیانگذار یک شرکت مسافرتی مستقر در ایالات متحده آمریکا، مالیات های گردشگری جدید مقرر است در «والنسیا» واقع در اسپانیا، «منچستر» واقع در انگلستان، تایلند و ایسلند به اجرا گذاشته شوند. «بالی» نیز از فوریه ۲۰۲۴ از مسافران ۱۵۰ هزار روپیه مالیات دریافت خواهدنمود.
تعدادی از مسافران حامی هزینه روزانه ۲۰۰ دلاری بودند که مقام های «بوتان» در سال ۲۰۲۲ تعیین کرده اند، اما این هزینه با مخالفت هایی مواجه گردید تا این که مقام های «بوتان» برای جذب بازدیدکننده تا حالا دو بار این رقم را کاهش داده اند.




منبع:

1402/07/20
17:00:27
0.0 / 5
489
تگهای خبر: توریست , جاذبه , شهر , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912