فراجا گردشگری
پشت پا به یك تعهد؛

حذف راهنمایان گردشگری از لایحه بودجه ۱۴۰۰

حذف راهنمایان گردشگری از لایحه بودجه ۱۴۰۰ یزد رئیس کانون راهنمایان گردشگری کشور از اختصاص ندادن بودجه ای برای پوشش بیمه ای راهنمایان گردشگری خبر می دهد و می گوید: در حالی راهنمایان از لیست پوشش بیمه ای برای تخصیص بودجه حذف شده‎ اند که اخیراً وعده تحقق این مهم از جانب دولت داده شده بود.


«سیدمحسن حاجی سعید» در گفتگو با خبرنگار ایسنا، با گلایه از حمایت نشدن راهنمایان گردشگری توسط سازمان برنامه و بودجه، می گوید: اختصاص ندادن ردیف بودجه ای برای راهنمایان گردشگری خیانت دولت به راهنمایان سراسر کشور در بدترین شرایط شغلی و در اوج دوران کرونا است.
وی با تکرار این جمله که «ما راهنمایان حمایت دلگرم کننده ای نداریم»، تصریح می کند: در حالی راهنمایان از لیست پوشش بیمه ای برای تخصیص بودجه حذف شده‎ اند که به تازگی وعده تحقق این مهم از جانب دولت داده شده بود.
رئیس کانون راهنمایان گردشگری کشور با اشاره به اینکه گردشگری ابزاری برای نامزدهای ریاست جمهوری در ادوار مختلف شده ولی وقتی اصلی ترین خواسته های اهالی صنعت توریسم مطرح می شود، با بی اعتنایی از آن عبور می کنند.
این مسئول لازمه توسعه صنعت توریسم را اصلاح سیاست های خارجی کشور می داند و می گوید: گسترش گردشگری در کشور ما احتیاج به اقدام خاصی از جانب دولت ندارد چون که ایران به اندازه کافی فرهنگ میهمان نوازی و جاذبه های گردشگری را داشته و مردم دنیا مشتاق سفر به آن هستند و تنها کافی است اعتمادسازی و مراوده مسالمت آمیز با دنیا برقرار شود.
وی با اشاره به اینکه در اذهان خیلی از مردم دنیا ایران مقصد مورد اعتمادی نیست، می گوید: متاسفانه تبلغیات سوء زیادی حقیقت کشور ایران را در دنیا کم رنگ کرده و جز با کمپین سازی، تبلیغات و نشان دادن حقیقت ها نمی توان این وضعیت را بهبود بخشید.
حاجی سعید به بودجه اندک تبلیغات گردشگری ایران اشاره و تصریح می کند: در کشورهایی اسلامی و مشابه ایران مانند مالزی سالانه حدود ۱۵۰ میلیون دلار صرف تبلیغات گردشگری می‎شود.
وی با اشاره به اینکه افزایش ۱۰ درصدی بودجه وزارت گردشگری ایران امسال جوابگوی نیازهای این صنعت نیست، می گوید: حالا وضعیت گردشگری در تمام دنیا مشابه است و همه به واسطه بحران در نقطه شروع یک مسابقه هستیم اما در کشور ما هیچ برنامه ای در این رابطه وجود ندارد و پیشنهادات وزارت گردشگری جهت راه اندازی گردشگری با رعایت پروتکل ها هم در ستاد ملی کرونا بلاتکلیف مانده است.
این مسئول با تکیه بر این که پوشش بیمه راهنمایان در لایحه بودجه ۱۴۰۰ با وجود پیگیری های زیاد، مورد اهتمام قرار نگرفته است، می گوید: متاسفانه خروج راهنمایان گردشگری از صنعت، مساله ای بسیار اساسی است که در نبود حمایت‎های بیمه ای بعنوان اصلی ترین خواسته این قشر ادامه خواهد داشت و هیچ امیدی هم برای حفظ سفرای فرهنگی کشورمان وجود ندارد.
شفاف نبودن مصارف افزایش نرخ عوارض خروج از کشور
حاجی سعید به مشکلات دیگری در حوزه گردشگری هم اشاره می کند و می گوید: یکی از اقداماتی که به بهانه کمک به صنعت توریسم در سه سال قبل انجام شده، افزایش نرخ عوارض خروج از کشور است.
وی اضافه می کند: مساله اینجاست که این درامد با وجود هدف کمک به توسعه گردشگری، به مصارف این صنعت نرسید، ه و گویا دولت از این روش ها صرفاً برای جبران کمبودهای خود اقدام نموده و توسعه گردشگری مدنظر نبوده است.
وی فراکسیون گردشگری مجلس را یک ظرفیت مهم برای صنعت توریسم می داند و می گوید: از ظرفیت مجلس برای شنیدن صدای راهنمایان گردشگری نجیب و عرضه راهکار قانونی برای حل مشکلات اصلی صنف و صنعت توریسم، بهره خواهیم برد.
گفتنی است؛ در ارتباط با این مشکل گفت وگویی درخلال رئیس کانون راهنمایان گردشگری و «محمدصالح جوکار» دبیر فراکسیون گردشگری هم انجام شد.



1399/09/19
18:15:29
5.0 / 5
1035
تگهای خبر: بیمه , تبلیغات , توریسم , جاذبه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912