فراجا گردشگری
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

پیگیری افزایش تعطیلات عید فطر

پیگیری افزایش تعطیلات عید فطر به گزارش فراجا وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: افزایش تعطیلات عید فطر را پیگیری می نماییم تا در صورت مهار كرونا، از تعطیلات این عید فرخنده برای سفر هم وطنان فرصتی فراهم گردد.



به گزارش فراجا به نقل از مهر، علی اصغر مونسان شب گذشته ۳۰ فروردین ۹۹ در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه با بیان این خبر خاطرنشان كرد: سال جاری باید سال تسریع پروژه های عمرانی باشد و اقداماتی كه از قبل شروع شده باید پیگیری شود و پروژه ها به صورت كامل به بهره برداری برسد.
وی با بیان این كه پس از مهار كرونا در مسافرت به استان های مختلف از روند پروژه ها بازدید خواهم كرد، اضافه كرد: سال جاری باید سال تحول در گردشگری باشد.
مونسان در ادامه به فعالیت برخی از كارگاه های صنایع دستی در دوران كرونا به منظور تولید ماسك و البسه پزشكی اشاره نمود و اظهار داشت: این اتفاق بسیار خوبی است كه صنایع دستی در دوران كرونا به شكل دیگری فعال بوده و با تولید ماسك و البسه پزشكی ضمن حفظ نیروی انسانی شاغل در كارگاه ها، تهدید كرونا را به فرصت تبدیل نموده اند.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: تلاش این وزارتخانه برای دریافت تسهیلات برای بخش های صدمه دیده كرونا انجام شد كه از آن جمله می توان به امهال تسهیلات و هم تعویق مالیات و بیمه سهم كارفرما اشاره نمود. از ۱۰ رسته مورد توجه دولت در مبحث صدمه كرونا، سه رسته به صورت مستقیم حوزه این وزارتخانه بود كه حاصل تلاش همه همكاران است و در این خصوص ما وزاتخانه پیشرو هستیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه به پیگیری ها برای افزایش تعطیلات عید فطر اشاره نمود و اظهار داشت: این مورد را دنبال می نماییم تا در صورت مهار كرونا تا زمان عید فطر، تعطیلات این عید افزایش یابد تا فرصتی برای سفر هم وطنان در روزهای فرخنده عید سعید فطر فراهم گردد.»
مونسان افزود: اساسا پس از كرونا جهش بی سابقه ای در مسافرت خواهیم داشت و بخش زیادی از خسارت هایی كه وارد شده از راه رونق جهش وار سفر برطرف خواهد شد؛ از این رو همه استان ها باید آماده جهش سفر و میزبانی شایسته از گردشگران برای دوران پساكرونا باشند.
تشریح عملكرد بخش های مختلف وزارتخانه
در ادامه این نشست برخی از معاونان و مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حضور مونسان به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند و گزارش عملكرد حوزه متبوع خویش را تشریح كردند.
همچنین در این جلسه به صورت ویدئوكنفرانس با مدیران كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان های لرستان، مازندران، گلستان، فارس و زنجان ارتباط برقرار شد و آنها هم به عرضه گزارش آخرین وضعیت استان های خود در دوران كرونا و آمادگی این استان ها برای دوران پس از مهار كرونا پرداختند.
پیشنهاد افزایش تعطیلات به منظور رونق گردشگری
سیدامین قاسمی مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان در این جلسه ویدئوكنفرانسی اظهار داشت: در جریان نظارت بر اماكن عمومی ستاد مقابله با بیماری كرونا در لرستان بیشتر از ۱۳ هزار اخطار، ۲ هزار پلمپ و ۱۴۰ مورد شكایت رسیدگی شده است.
وی با اشاره به مصوبه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با ویروس كرونا در خصوص امهال اقساط تسهیلات گردشگری به مدت سه ماه بیان نمود: متأسفانه در استان لرستان بعضی از بانك ها نسبت به برداشت اقساط از حساب سرمایه گذاران اقدام نموده اند كه این امر نارضایتی سرمایه گذاران بخش گردشگری را به دنبال داشته است.
قاسمی با اشاره به اینكه تعطیلی اماكن گردشگری با عنایت به شیوع كرونا خسارات زیادی را به حوزه گردشگری وارد كرده اظهار داشت: امیدواریم با پیگیری های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و موافقت هیئت دولت بعد از شكست قطعی ویروس كرونا یك روز متصل به جمعه هر هفته (پنجشنبه یا شنبه) تا آخر سال ۹۹ تعطیل شود تا شرایط رونق گردشگری و فعالان این صنعت در كشور فراهم گردد.
جبران خسارت های وارد شده در استان گلستان
احمد تجری مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان هم در این ارتباط ویدئویی گزارشی از اقدامات صورت گرفته این اداره كل در مقابله با كرونا ویروس را عرضه كرد.
وی همینطور میزان خسارات كرونا به بخش های مختلف را تشریح و موضوعات و نیازمندی های تأسیسات و پیشنهادهای این اداره كل را برای پشتیبانی از آنان بیان كرد.
تجری اضافه كرد: به صورت میانگین همه ساله در اسفند ۳۵ درصد، در نیمه نخست فروردین ۹۰ درصد و نیمه دوم این ماه ۳۵ درصد و در اردیبهشت هم ۳۵ درصد از ظرفیت مراكز اقامتی مانند هتل ها، هتل آپارتمان ها و هتل های گلستان توسط مسافران استفاده می شود كه با انتشار كرونا و توقف سفرها، این بخش ها متحمل بیشتر از ۸۶۰ میلیارد ریال خسارت شدند.
وی افزود: دفاتر خدمات مسافرتی، واحدهای پذیرایی، اقامتگاه های بوم گردی، سفره خانه ها، میهمان پذیرها، راهنمایان گردشگری و مراكز آموزش گردشگری در جایگاه های بعدی خسارت وارده ناشی از توقف سفرها به علت انتشار كرونا قرار دارند.
این مقام مسئول اضافه كرد: عرضه كمك های بلاعوض، پرداخت بخشی از هزینه حامل های انرژی مراكز گردشگری در روزهای تعطیلی، فراهم كردن تمهیدات لازم برای ایجاد تنفس حداقل شش ماهه برای بازپرداخت تسهیلات، تخصیص منابع مالی به دو بخش گردشگری و صنایع دستی برای پرداخت بخشی از بیمه تأمین اجتماعی كاركنان، پرداخت مالیات تأسیسات گردشگری به سازمان امور مالیاتی با تسهیلات اقساطی با تنفس یك ساله، اعطای معافیت مالیاتی به پروژه های گردشگری و پرداخت وام كم بهره به راهنمایان گردشگری و فعالان صنایع دستی ازجمله راهكارهای پیشنهادی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان است برای جبران خسارت كرونا ویروس به تأسیسات گردشگری و صنایع دستی است.
تخفیف ۵۰ درصدی تأسیسات گردشگری مازندران به مدافعان سلامت
سیف الله فرزانه مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران هم در این جلسه ویدئوكنفرانسی در سخنانی اظهار داشت: بیشتر از ۱۱ هزار مورد بازدید از تأسیسات گردشگری سطح استان داشتیم كه تعلیق یا تعطیلی ۶۴۶ مورد را به دنبال داشته است.
وی اضافه كرد: كمك های نقدی بیشتر از ۲ میلیارد ریال و حجم بالای كمك های غیرنقدی از قبیل ماسك، لباس و دستكش توسط بهره برداران و سرمایه گذاران تأسیسات گردشگری به افراد مختلف انجام شده است.
فرزانه همینطور از اعلام آمادگی ۹ هتل در سطح استان برای نقاهت بیماران و اسكان كادر درمان اطلاع داد.
مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران افزود: راه اندازی سامانه ویدئوكنفرانس در جهت كاهش تردد رؤسای شهرستان یكی از اقدامات مهم ما در این دوران بوده است.
این مقام مسئول همینطور از اعلام آمادگی بیشتر از ۱۳ هتل، ۱۲ هتل آپارتمان و ۲۱ اقامتگاه بوم گردی و خانه مسافر برای اعمال تخفیف ۵۰ درصد ویژه كادر درمانی اطلاع داد.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در ادامه اظهار داشت: ۱۱۰ هزار ماسك، ۲۷۰۰ گان توسط ۲۶ هنرمند صنایع دستی استان تولید شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: از مجموع ۲۱۰ پروژه در حال ساخت در سطح استان، پیشبینی می شود، ۳۱ پروژه با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۱، ۸۰۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای بیشتر از ۱۸۰۰ نفر تا آخر سال ۹۹ افتتاح شود كه از این تعداد ۹ پروژه با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۳۷۰ میلیارد تومان تا خردادماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسید.
فرزانه افزود: پیشنهاد می شود با عنایت به شیوع بیماری كرونا و متعاقب آن تعطیلی پروژه های در حال ساخت در سطح استان، حداقل سه ماه نسبت به افزایش مدت زمان دوران مشاركت و تعیین وام متمم در جهت افزایش قیمت ها از جانب بانك ها و صندوق توسعه ملی اقدام گردد.
برگزاری تور مجازی در استان زنجان
امیر ارجمند مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان هم در این ارتباط ویدئوكنفرانسی اظهار داشت: در چارچوب ستاد اجرایی خدمات سفر استان به منظور جلوگیری از شیوع كرونا و قطع زنجیره انتقال آن در روزهای نوروز اكیپ های نظارتی این اداره كل در هر هشت شهرستان استان مبادرت به نظارت بر تأسیسات گردشگری می كنند.
وی اضافه كرد: سلامتی مردم اولویت اصلی این اداره كل در نظر گرفته شد و تمام فعالیت ستاد خدمات اجرایی سفر در جهت جلوگیری از ویروس كرونا بود.
ارجمند افزود: بر مبنای برنامه ریزی های به عمل آمده اداره كل زنجان طرح تور مجازی بازدید از جاذبه های شاخص تاریخی و گردشگری استان در چارچوب بیشتر از ۴۵ اثر شاخص تاریخی و گردشگری اجرا می شود.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان اظهار داشت: ستادی با عنوان ستاد جهش تولید با عنایت به نام گذاری سال ۹۹ از جانب رهبر معظم انقلاب، در این اداره كل تشكیل شد و شش پروژه شاخص با محوریت صنایع دستی و گردشگری در دستور كار این ستاد قرار گرفت.
تأكید بر سفر هوشمند از جانب مدیركل استان فارس
مصیب امیری مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس هم در این ارتباط ویدئوكنفرانسی با اشاره به سفر هوشمند اظهار نمود: با عنایت به زیرساخت های استان فارس در بحث فروش بلیت الكترونیك پس از مهار بیماری كرونا، آمادگی كامل وجود دارد.
وی بیان نمود: در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، درآمد سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت كه حدود ۶۰ درصد درآمد سالیانه را شامل می شود را از دست داده ایم.
امیری خاطرنشان كرد: با تبیین خسارت بخش گردشگری برای استاندار و مسؤلان نتایج خوبی مانند بیمه بیكاری و عدم اخراج نیروهای كارآزموده این بخش حاصل شده است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس خاطرنشان كرد: با همكاری و مساعدت استاندار فارس و مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان در بحث بیمه بیكاری قرار به همكاری شده است كه نیروهای حوزه گردشگری با عنایت به خسارات این بخش بتوانند از این تسهیلات استفاده كنند.
امیری هم چنین به راه اندازی سایت اطلاع رسانی میراث فارس به نشانی mirasfars.ir اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به اهمیت اطلاع رسانی به تمام بخش گردشگری و عدم رجوع حضوری و تسریع در امور در تمام بخش های حوزه گردشگری ارتباطات مجازی فعال گشته است و هم چنین پیشخوان خدمات الكترونیك این اداره كل با به روزرسانی خلاءهای موجود در این امور را به خوبی پر كرده است.

1399/02/02
13:21:54
5.0 / 5
3074
تگهای خبر: آپارتمان , آموزش , اقامت , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912