فراجا گردشگری
نشست استانداران سراسر كشور

صالحی امیری: گردشگری در اولویت نیست

صالحی امیری: گردشگری در اولویت نیست فراجا: به گزارش فراجا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: خلاف آن چه سخنرانی می شود، گردشگری در اولویت نیست به شکلی که فاصله ما با همسایگان دراین خصوص زیاد شده است و دیگر همسایگان را دنبال نمی نماییم، چون امکان رسیدن به آنها وجود ندارد.


به گزارش فراجا به نقل از ایسنا، صالحی امیری در نشست استانداران سراسر کشور در وزارت کشور، اظهار نمود: میرات فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در چند دهه گذشته هیچگاه اولویت کشور نبوده است. در کشوری که نفت، معدن و پتروشیمی متمرکز است، به گردشگری توجه ندارد. خلاف آن چه سخنرانی می شود، گردشگری در اولویت نیست بگونه ای که فاصله ما با همسایگان در این حوزه زیاد شده است و دیگر همسایگان را دنبال نمی نماییم چون امکان رسیدن به آنها وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد ظرفیت حوزه گردشگری در استان ها هست، اضافه کرد: ما در حوزه میراث فرهنگی گرفتار فرسودگی هستیم و این نگران کننده است و نیازمند مرمت آثار خود هستیم. ما ۱ میلیون اثر فرهنگی داریم که در دنیا بی نظیر است. هیچ کشوری در دنیا به اندازه ایران ظرفیت میراث فرهنگی ندارد. نسل جوان این میراث را باید بشناسد. از استانداران تقاضا داریم دوگانه دروغین ایران و اسلام را کنار بگذارند؛ چونکه این دو هیچ گاه در تعارض نبوده اند. باید عناصر هویتی برای دانش آموزان در آموزش و پرورش ایجاد شود. جوانان و مردم کشورمان باید احساس کنند در متمدن ترین کشور دنیا زندگی می کنند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن اشاره به سابقه تمدنی و فرهنگی ایران، اظهار داشت: ما نتوانسته ایم تمدن ایرانی را به مردم خود و دنیا معرفی نماییم. بیشتر از هر زمانی به بازتولید هویتی نیاز داریم. یک دلیل مهاجرت اینست که نتوانسته ایم به جوانان خود آموزش دهیم که در متمدن ترین کشور زندگی می کنید.
صالحی امیری تصریح کرد: در جذابیت گردشگری، هر استان ظرفیت بالقوه دارد و نمی توان یک استان را به دیگری ترجیح داد. ما به برنامه ۵ ساله در این حوزه نیاز داریم که حالا تهیه این برنامه در حال انجام می باشد. استانداران اجرای این برنامه را در دستور کار قرار دهند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: تعداد توریست سلامت حدود ۱.۲ میلیون نفر است که متعهد هستیم این تعداد به ۲ میلیون نفر برسد. ما کادر درمانی قوی و بیمارستان های پیشرفته داریم و هزینه های درمان در ایران نسبت به سایر کشورها یک پنجم تا یک دهم است که باید از این ظرفیت بهره ببریم.
صالحی امیری با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما توسعه گردشگری دریایی است، اظهار داشت: بزرگترین ظرفیت زیارتی را پس از عراق داریم. درحال مذاکره برای ورود توریست از کشورهای همسایه با ماشین شخصی هستیم و استانداران در این حوزه فعال باشند.
وی با اشاره به اینکه نیازمند توزیع عادلانه توریست در همه استان ها هستیم، اظهار داشت: برای جذب ۱۵ میلیون توریست به ۱ میلیون تخت نیاز داریم. ما باید زیرساخت های خویش را برای رسیدن به این هدف تکمیل نماییم. استانداران می توانند این زیرساخت ها را تکمیل کنند.
صالحی امیری تصریح کرد: به ناحق ابررسانه های غرب تلاش دارند ایران را ناامن جلوه دهند. ایران از کشورهای منطقه امن تر است، اما غرب دنبال ایران هراسی است. ما برای ایران هراسی برنامه داریم. استانداران هم باید در این حوزه فعال باشند. ۸۵ درصد توریست خارجی پس از حضور در ایران اعلام نموده اند، ایران کشوری امن است، یعنی ذهنیت آنها اصلاح شده است.
وی با تکیه بر این که جذب توریست از خلیج فارس، ترکیه، عراق، قفقاز و آسیای میانه باعث افزایش درآمد می شود، بیان نمود: از ایرانی ها خارج کشور دعوت نماییم به کشور خود سفر کنند.
صالحی امیری با اشاره به اینکه تمرکز ما باید به میدان آوردن بخش خصوصی برای توسعه زیرساختی گردشگری باشد، اظهار داشت: ۲۷۰۰ پروژه زیرساختی در کشور فعال است. تکمیل این پروژه ها به افزایش تسهیلات نیاز دارند که در این حوزه درحال گفت و گو و تلاش هستیم. استانداران از بخش خصوصی حمایت کنید و موانع فعالیت آنها را از میان بردارید. استانداران جلسات ثابت ماهانه و هفتگی با سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: سال قبل بیشتر از ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار توریست خارجی وارد کشور شده است. در ۹ ماهه اول سال جاری، ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار توریست وارد کشور شده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۷ درصد رشد داشته است. ما باید به مرز ۱۵ میلیون توریست برسیم.
وی با انتقاد از مغفول ماندن صنایع دستی در کشور، بیان نمود: این ظرفیت باید صادر شود. باید فضای صادرات صنایع دستی را در کشور فعال نماییم. ۲۲۴ میلیون یورو صادرات صنایع دستی داریم که این رقم را باید افزایش دهیم. ۵۰۰ هزار نفر در صنایع دستی فعال می باشند که باید تا پایان برنامه هفتم توسعه این عدد به ۱ میلیون نفر برسد.



1403/11/02
10:33:06
0.0 / 5
9
تگهای خبر: آموزش , توریست , سفر , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912