فراجا گردشگری
مدیركل میراث فرهنگی اصفهان در گفت وگو با فراجا:

دستور توقف عملیات خاک برداری در حریم میدان نقش جهان صادر شد

دستور توقف عملیات خاک برداری در حریم میدان نقش جهان صادر شد به گزارش فراجا، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از دستور توقف عملیات خاک برداری با ماشین آلات سنگین در حریم میدان نقش جهان اطلاع داد.



به گزارش فراجا به نقل از مهر، به دنبال انتشار تصاویر و فیلم هایی از خاک برداری با ماشین آلات سنگین در «گذر پشت مطبخ» در حریم و عرصه میدان نقش جهان سبب شد خیلی از فعالان میراث فرهنگی و دیرینه شناسی نسبت به این امر واکنش نشان دهند.
طی قوانین میراث فرهنگی و پایگاه جهانی میدان نقش جهان هرگونه عملیات گودبرداری و خاک برداری با ماشین آلات سنگین در زمینه این میدان به علت تاریخی و باستانی بودن آن ممنوع می باشد و این موضوع سبب شد فعالان میراث فرهنگی و دیرینه شناسی نسبت به نقص این قوانین اعتراض کنند.

در همین پیوند امیر کرم زاده، مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: بمحض اطلاع از این عملیات خاک برداری دستور توقف آن صادرشده است و این عملیات خاک برداری بدون مجوز و اطلاع میراث فرهنگی و پایگاه جهانی میدان نقش جهان بوده است.
وی افزود: میدان نقش جهان و حریم اطراف آن ازلحاظ دیرینه شناسی بسیار بااهمیت است و لایه های باستانی در ارتباط با دوره های مختلف در این پهنه وجود دارد بر همین مبنا هرگونه عملیات خاک برداری با ماشین آلات سنگین سبب می شود این لایه های باستانی پرارزش از بین برود به همین خاطر اداره کل میراث فرهنگی نظارت مخصوص بر تمامی عملیات عمرانی در این منطقه دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان ضمن تشکر از میراث دوستان و فعالان دیرینه شناسی نسبت به گزارش این تخلف، اظهار داشت: پرونده فردی که مبادرت به این کارکرده در دست بررسی می باشد و درصورتیکه مشخص شود وی بدون هماهنگی و مجوزهای لازم مبادرت به این عملیات کرده است، با وی به طورقطع برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: تا بررسی دلایل انجام عملیات خاک برداری به وسیله ماشین آلات سنگین دستور توقیف هرگونه عملیات در منطقه ای موردنظر صادرشده است و این اطمینان را به شهروندان و میراث دوستان اصفهان می دهیم که نخواهیم گذاشت هیچ گونه عملیات خاک برداری به وسیله ماشین آلات سنگین در این حریم صورت گیرد.


منبع:

1403/07/02
15:12:17
0.0 / 5
245
تگهای خبر: دیرینه شناسی , شهر , صنایع دستی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912