کشف دژ ۳۰۰۰ ساله
به گزارش فراجا، باستان شناسان بقایای یک دژ نظامی ۳۰۰۰ ساله را در جنوب مصر کشف کردند.
به گزارش فراجا به نقل از ایسنا، وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر اعلام نمود که باستان شناسان دژ ۳۰۰۰ ساله مصری که برای دفاع در مقابل قبایل لیبی و مردم شرق مدیترانه مورد استفاده قرار می گرفت را کشف کردند.
«آرت نیوز» نوشت، مجموعه ای از ویرانه های خشتی در شمال غربی مصر کشف شده است که شامل بقایای پادگان های نظامی، انبار اسلحه و آذوقه می شود. قدمت این بنا به دوران «پادشاهی جدید»(۱۵۵۰ قبل از میلاد تا ۱۰۷۰ قبل از میلاد) باز می گردد.
کاوش گران همینطور اشیا تاریخی متعلق به سربازان مصری را در محوطه دیرینه شناسی واقع در دلتای غربی نیل کشف کردند.
این نوع دژها که با رعایت جزئیات برای محافظت از مصریان باستان طراحی شده بودند، از دو بخش تقسیم می شدند که در میان آنها گذرگاه باریکی ساخته شده بود. بعضی از قسمت های دژ بعنوان انبارهای بزرگ کاربرد داشتند. باستان شناسان در داخل این قسمت ها سفال های شکسته و بقایای استخوان های ماهی و سایر حیوانات را کشف کردند. همینطور بقایای کوره های استوانه ای کشف شد که امکان دارد برای پخت چنین مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته باشد.
بر مبنای گزارشی که توسط «ایندیپندنت» انتشار یافته است، یک شمشیر برنز بزرگ با طرحی از فرعون «رامسس دوم» به همراه دو ستون سنگ آهکی کشف شد. بر روی یکی از این ستون ها هیروگلیف هایی از لقب های «رامسس دوم» نوشته شده بود.
منبع: faraja.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب