فراجا گردشگری

عطای بلیت كاغذی را به لقایش بخشیدند

عطای بلیت كاغذی را به لقایش بخشیدند به گزارش فراجا معاون توسعه مدیریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تجهیز تمام استان های کشور به سامانه فروش بلیت الکترونیکی آگاهی داد و اظهار داشت: فروش بلیت کاغذی در همه بناهای تاریخی زیر نظر وزارتخانه میراث فرهنگی در تمام نقاط کشور به انتها رسید.


به گزارش فراجا به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمد خیاطیان با تاکید بر لزوم استفاده از تکنولوژی های نوین در ساختار دولت نسبت به تکریم ارباب رجوع و با اشاره به اینکه با هدف سرعت بخشیدن به خواسته ها، نیازها و شفافیت هر چه بیشتر مالی نیاز به تغییر در ساختار بلیت فروشی اماکن تاریخی و فرهنگی وزارتخانه بود، افزود: یکی از اولین اقدامات نیاز به کنار گذاشتن شیوه قدیمی و سنتی بلیت فروشی و استفاده از فناوریهای جدید بود که اواسط اردیبهشت ۱۳۹۳ مجموعه سعدآباد به صورت آزمایشی به این سیستم مجهز شد و در اواسط مرداد نیز مجموعه نیاوران به صورت آزمایشی فعالیت خودرا شروع کرد.
او با اشاره به اینکه در نوروز ۱۳۹۵ موزه ملی با نرم افزاری متفاوت آغاز به فعالیت کرد و در نوروز ۱۳۹۶ مجموعه سعدآباد نرم افزار و سخت افزار خودرا بر همان اساس ارتقا داد، اضافه کرد: در این زمان، باتوجه به نیاز به وجود سخت افزارهای واحد و سامانه یکپارچه، کارگروهی تشکیل و قرار شد تا ۷۰ نقطه پربازدید کشور با یک سامانه یکپارچه آغاز به کار کنند.
او نام این سامانه را به اختصار "سیب" (سامانه یکپارچه بلیت الکترونیک) معرفی نمود و با اشاره به اینکه در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران آزمایش های لازم برای آن با موفقیت سپری شده است، اشاره کرد: ارگ کریم خان، حمام وکیل، مجموعه تاریخی نقش رستم، مجموعه جهانی پاسارگاد، مجموعه فرهنگی تاریخی حافظیه، مجموعه فرهنگی تاریخی آرامگاه سعدی، محوطه تاریخی تخت جمشید، موزه اشیای تاریخی تخت جمشید، موزه پارس، نقش رجب و نور و صدای تخت جمشید در استان فارس، تکیه معاون الملک، طاق بستان و میراث جهانی بیستون در کرمانشاه، عمارت مسعودیه، مجموعه جهانی کاخ گلستان، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران، موزه آبگینه و سفالینه، موزه رضا عباسی، موزه فرش، موزه ملی ایران و موزه نقاشی پشت شیشه در استان تهران به این سامانه متصل شدند.
او با اشاره به این که باغ فین، باغ موزه چهلستون، خانه بروجردی ها، عمارت عالی قاپو، عمارت هشت بهشت، محوطه سیلک، مسجد امام، مسجد جامع عتیق، مسجد شیخ لطف الله، منارجنبان و موزه ملی کاشان در استان اصفهان و آرامگاه خیام، آرامگاه عطار، آرامگاه فردوسی، موزه بزرگ خراسان و موزه نادری در استان خراسان رضوی تا آخر سال ۱۳۹۷ به استند، گیشه و فروش اینترنتی تجهیز شده اند، اضافه کرد: این درحالی است که چهار مجموعه ستادی و مجموعه های حافظیه و تخت جمشید مجهز به گیت کنترل تردد نیز هستند.
خیاطیان همین طور به افتتاح این سامانه در تخت جمشید در آذر دو سال قبل توسط مونسان اشاره نمود و اظهار داشت: در نوروز ۱۳۹۸ نیز ۴۰ نقطه کشور به سامانه مجهز شدند، همین طور جمعا ۳۰ نقطه دیگر در طول سال ۱۳۹۸، با این سامانه به روزرسانی شدند.
*سامانه سیب در دو نوبت کل کشور را پوشش داد
معاون توسعه مدیریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اما شیوع ویروس کرونا از اواخر سال قبل را عاملی برای تلاش با هدف راه اندازی دیگر بناهای تاریخی کشور دانست و افزود: در آخر سال ۱۳۹۸ با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اماکن در نوروز، فرصتی برقرار شد تا برای فکر کردن و راه اندازی دیگر اماکن کشور در ۱۷۲ نقطه، با رایزنی­ های گسترده کارشناسان این مرکز، ۱۷۲ پایانه اندرویدی از شرکتی وابسته به یک بانک گرفته شد تا همه کشور به این سامانه مجهز شوند.
او خبر داد: ۱۷۲ نقطه در بازه زمانی ۴ شهریور ۹۹ تا ۲۷ آبان ۹۹ یعنی در ۸۴ روز افتتاح شد که اولین استان در فاز دوم اصفهان و آخرین استان قم بود.
وی با اشاره به اینکه همه مناطق کشور به سامانه ای یکپارچه پیوستند و دیگر هیچ نقطه ای در کشور به روش سنتی بلیت نخواهد فروخت، اضافه کرد: در ۷۰ نقطه اول و در ۱۷۲ نقطه دوم تمام مراکز توسط کارشناسان مرتبط در استانها افتتاح شد.
بگفته وی در فاز دوم در استان آذربایجان شرقی ۹ نقطه، آذربایجان غربی هشت نقطه، اردبیل شش نقطه، اصفهان هشت نقطه، ایلام سه نقطه، بوشهر سه نقطه، تهران سه نقطه، چهارمحال و بختیاری چهار نقطه، خراسان جنوبی ۱۰ نقطه، خراسان رضوی ۱۶ نقطه، خراسان شمالی شش نقطه، خوزستان سه نقطه، زنجان پنج نقطه، سمنان شش نقطه، سیستان و بلوچستان پنج نقطه، فارس ۹ نقطه، قزوین سه نقطه، قم چهار نقطه، کردستان یک نقطه، کرمان هفت نقطه، کرمانشاه یک نقطه، کهگیلویه و بویر احمد یک نقطه، گلستان هشت نقطه، گیلان چهار نقطه، لرستان چهار نقطه، مازندران هشت نقطه، مرکزی هشت نقطه، هرمزگان سه نقطه، همدان هشت نقطه و یزد هشت نقطه توسط پایانه های اندرویدی تجهیز شدند.
خیاطیان یکی از قابلیت های سامانه خرید بلیت را به صورت آنلاین از سایت bilit.tafrihati.com و اپلیکیشن تاپ شرکت پرداخت الکترونیک پارسیان دانست و افزود: از دیگر مزایای سامانه باتوجه به شیوع ویروس کرونا امکان نوبت دهی کردن اماکن (سانسی) است که استان اصفهان و موزه ملی ایران تجربه موفقی دراین زمینه داشتند. کنترل تعداد بلیت ها، مشاهده آنلاین و برخط آمار و... از امکانات این سامانه است.




منبع:

1399/10/26
12:32:38
0.0 / 5
1278
تگهای خبر: آزمایش , آنلاین , اپلیكیشن , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912